Overmars met licht infarct opgenomen in ziekenhuis

door Justin Fokkens 194

Bron Royal Antwerp

Overmars met licht infarct opgenomen in ziekenhuis

door Justin Fokkens 194

Bron Royal Antwerp

Laatst geüpdatet

Marc Overmars is in de nacht van donderdag op vrijdag onwel geworden wegens een licht infarct en is derhalve opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt zijn werkgever Royal Antwerp FC op Twitter.

Het gaat inmiddels echter goed met de voormalig technisch directeur van Ajax, maar Antwerp meldt dat Overmars voorlopig wel even rustig aan moet gaan doen. De oud-voetballer is sinds maart van dit jaar actief als technisch directeur bij de Belgische club, nadat hij eerder wegens grensoverschrijdende berichten bij Ajax vertrok.

Bij Antwerp stelde Overmars eerder trainer Mark van Bommel aan. De Belgen hebben de ambitie om snel landskampioen te worden en bevinden zich momenteel op een derde plaats in de Jupiler League Pro.

Oud-Ajacieden onder contract

Bij de ploeg van technisch directeur Overmars staan momenteel enkele oud-Ajacieden onder contract. Zo verdedigen Toby Alderweireld, Viktor Fischer en Jurgen Ekkelenkamp de kleuren van de club uit Antwerpen. Het is echter niet uitgesloten dat hier binnenkort nog een speler met een Ajax-verleden aan kan worden toegevoegd; Daley Blind zou namelijk op de nominatie staan om de ploeg te versterken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.