Oranje O17 selecteert drie Ajax-spelers, Oranje O18 bevat vier Ajacieden

door Terrence Riepma 7

Bron Ons Oranje

Oranje O17 selecteert drie Ajax-spelers, Oranje O18 bevat vier Ajacieden

door Terrence Riepma 7

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Ajax levert in totaal zeven spelers aan de selecties van Oranje O17 en O18, zo blijkt op de officiële site van de KNVB. De selectie van Oranje O17 bevat drie Ajacieden, de selectie van Oranje O18 er zelfs eentje meer.

David Kalokoh, Oualid Agougil en Yoram Boerhout zien we terug bij Oranje O17. Kalokoh is één van de sterkhouders bij de O17 van Ajax, terwijl Agougil en Boerhout bij de O18 van de Amsterdamse club op speelminuten mogen rekenen.

Prince Aning, Sten Kremers, Tom de Graaff en Tristan Gooijer zijn de vier namen die namens Ajax tot de selectie van Oranje O18 toebehoren. Aning is de vaste linksback van Ajax O18 en maakt indruk op zowel defensief als aanvallend gebied. Kremers en de Graaff vechten het uit voor een basisplekje, terwijl Gooijer de rechtsback is bij de ploeg van trainer Dave Vos.

Oranje O17 en O18 oefenen op Spaande bodem

Oranje O17 speelt tijdens de aankomende interlandperiode drie oefenwedstrijden in Spanje. De leeftijdsgenoten van Mexico zijn tweemaal een tegenstander, waarna een ontmoeting met Tsjechië O17 volgt. Oranje O18 speelt een oefentoernooi, eveneens in Spanje. De leeftijdsgenoten van Engeland, Portugal en België zullen de tegenstanders vormen voor bondscoach Martijn Reuser.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties