Rensch, Taylor en Gorter opgeroepen voor Jong Oranje

door Terrence Riepma 1

Bron Ons Oranje

Rensch, Taylor en Gorter opgeroepen voor Jong Oranje

door Terrence Riepma 1

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Jay Gorter zijn namens Ajax opgeroepen voor de selectie van Jong Oranje, zo maakt de KNVB bekend via de officiële kanalen. De Ajacieden zullen het tijdens de aankomende interlandperiode opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Bulgarije en Gibraltar.

Taylor en Gorter maakten al deel uit van de voorselectie van het Jong Oranje van bondscoach Erwin van de Looi. Rensch viel daarentegen af bij de selectie van het Nederlands elftal, al zat hij wel bij de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal.

Sven Botman en Mitchel Bakker zijn de grote afwezigen bij de selectie van Jong Oranje. De twee oud-Ajaxspelers zijn geblesseerd en kunnen daardoor niet in actie komen namens hun land. Met onder anderen Kjell Scherpen, Jurgen Ekkelenkamp, Quinten Timber en Brian Brobbey zijn er wel nog een ander stel oud-Ajacieden opgenomen in de selectie.

Jong Oranje gaat verder met EK-kwalificatie

Jong Oranje speelt de aankomende interlandperiode twee EK-kwalificatiewedstrijden. De eerste is op 12 november tegen Jong Bulgarije om 18.45 uur in het Yanmar Stadion in Almere. Drie dagen later vertrekt het beloftenelftal van de KNVB naar het Victoria Stadium in Gibraltar om het om 14.00 uur op te nemen tegen Jong Gibraltar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties