'Onderhandeling over Bergwijn gaan door, Tottenham vraagt 25 miljoen euro'

door Melle Goekoop 131

Bron Fabrizio Romano

'Onderhandeling over Bergwijn gaan door, Tottenham vraagt 25 miljoen euro'

door Melle Goekoop 131

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax en Tottenham Hotspur onderhandelen nog altijd over Steven Bergwijn. Dat meldt Fabrizio Romano op Twitter. De onderhandelingen leken stukgelopen nadat een bod van Ajax werd geweigerd en Bergwijn met twee doelpunten belangrijk was voor Tottenham Hotspur. Nu blijkt dat de onderhandelingen nog altijd bezig zijn.

Eerder werd dit weekend al door De Telegraaf gemeld dat Bergwijn nog altijd op het lijstje van Marc Overmars staat. Het eerste bod van Ajax, van 18 miljoen euro, was afgewezen, omdat Tottenham Hotspur de eerder aan PSV betaalde 30 miljoen euro wil terugverdienen. Ajax zou naar verluidt een bod van 22 miljoen euro, waar nog bonussen bijkomen, in gaan dienen.

Met dat bod komen de Amsterdammers in de buurt van het bedrag dat Tottenham wil zien. Volgens Fabrizio Romano is dat namelijk 25 miljoen euro, wat voor Ajax een recordbedrag zou zijn. Bergwijn zou dan Sébastien Haller aftroeven als duurste aankoop ooit.

Vleugelspelers Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur is momenteel bezig met Dejan Kulusevski van Juventus binnen te hengelen. De vleugelspeler lijkt gehuurd te worden met een optie tot koop van 40 miljoen euro. Ondertussen lijkt ook Bryan Gil Spurs te verlaten. De Spanjaard heeft groen licht gekregen om verhuurd te worden aan Valencia CF.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.