'Nottingham Forest werkt aan huurdeal Forbs; gesprekken in vergevorderd stadium'

door Bram Bark 1153

Bron Fabrizio Romano

'Nottingham Forest werkt aan huurdeal Forbs; gesprekken in vergevorderd stadium'

door Bram Bark 1153

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Nottingham Forest werkt aan een huurdeal voor Carlos Forbs. Volgens journalist Fabrizio Romano zijn de gesprekken in een vergevorderd stadium. De vleugelaanvaller van Ajax kan Amsterdam naar verluidt dus na een half jaar alweer verlaten om terug te keren naar Engeland.

Forbs staat in de belangstelling van Premier League-club Nottingham Forest. De Engelse ploeg zou het Portugese talent op huurbasis naar Engeland willen halen. Eerder kwam al naar buiten dat ook Burnley interesse heeft in Forbs. De speler zelf zou voor zijn kans in Amsterdam willen gaan. Bij Ajax heeft Forbs nog geen vaste basisplaats weten te veroveren. De laatste tijd moet de Portugese jongeling het doen met invalbeurten.

Voetbal International meldde dat Ajax bereid is te luisteren naar aanbiedingen voor Forbs. De negentienjarige buitenspeler kwam in de afgelopen zomer over voor een transfersom van veertien miljoen euro. Middels bonussen zou dat transferbedrag nog op kunnen lopen tot negentien miljoen euro.

Transfers Ajax

Ajax haalde deze transferwindow Jordan Henderson naar Amsterdam, maar buiten de Engelse routinier is het nog rustig qua transfers in Amsterdam. Kian Fitz-Jim werd eerder teruggehaald van zijn verhuurperiode aan Excelsior en de enige uitgaande transfer is tot dusverre die van Georges Mikautadze. De aanvaller vertrok op huurbasis naar zijn oude werkgever FC Metz.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.