Misignha traint na enkelbreuk voor het eerst mee met Ajax O16

door Wessel Kroon 3

Bron Ajax Showtime

Misignha traint na enkelbreuk voor het eerst mee met Ajax O16

door Wessel Kroon 3

Bron Ajax Showtime

Jozef Misignha traint voor het eerst sinds zijn overstap naar Ajax mee met de groep. De verdediger brak in de zomer zijn enkel en heeft daardoor nog geen minuten kunnen maken voor Ajax O16. Het lijkt erop dat hij nu eindelijk aan opbouwen kan gaan denken.

Aan het einde van vorig seizoen werd bekend dat Misignha de overstap van IJsselmeervogels naar Ajax zou gaan maken. De rechtsbenige verdediger kreeg in januari na een succesvolle stage te horen dat hij in de zomer zou aansluiten bij de Amsterdammers. Door zijn blessure liep dat helaas anders, waardoor hij nu pas voor het eerst dit seizoen met zijn team meetraint. De centrumverdediger valt op door zijn lengte en sterke fysiek. Daarnaast beschikt hij over veel inzicht.

Ajax O16 in de najaarscompetitie

Ajax O16 - het team van Misignha - beleeft een wisselvallig seizoen. De ploeg van trainer Dennis van den IJssel begon het seizoen met twee nederlagen in de eerste drie wedstrijden, maar pakte daarna de draad op. In de laatste zes wedstrijden wonnen de Amsterdammers vier keer. Één van de redenen voor de moeizame seizoensstart is de invoering van het 3-4-3-systeem. Zeker in de eerste drie wedstrijden leek Ajax O16 nog erg zoekende, maar inmiddels lijkt de ploeg het nieuwe systeem steeds meer onder de knie te krijgen.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.