'Martínez nog niet zeker voor duel met FC Utrecht, Brobbey meteen in basiself Ajax'

door Terrence Riepma 89

Bron Algemeen Dagblad

'Martínez nog niet zeker voor duel met FC Utrecht, Brobbey meteen in basiself Ajax'

door Terrence Riepma 89

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax zal het tegen FC Utrecht waarschijnlijk nog moeten doen zonder Lisandro Martínez. Dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad, dat voorspelt hoe de opstelling van Erik ten Hag aanstaande zondag eruit zal komen te zien zonder de geblesseerde Argentijn.

Remko Pasveer wordt onder de lat voorspeld, terwijl Noussair Mazraoui na zijn blessure weer op de rechtsbackpositie wordt verwacht. Perr Schuurs wordt daarnaast aangewezen als vervanger voor Jurriën Timber. Het is niet zeker of het hier gaat om rust voor de verdediger, of dat hij kampt met een blessure. Daley Blind vervangt volgens de krant Martínez, waardoor Nicolás Tagliafico op de linksbackpositie komt te staan.

'Brobbey vervangt Haller'

Het middenveld kent geen verrassingen. Edson Álvarez en Ryan Gravenberch vormen het controlerende duo achter Steven Berghuis, die in het Stadion Galgenwaard geen Sébastien Haller voor zich zal zien. De spits is met Ivoorkust actief op de Afrika Cup en mist daardoor de wedstrijden tegen FC Utrecht en PSV.

Brian Brobbey zal volgens het Algemeen Dagblad direct de plek van Haller innemen tegen FC Utrecht. Dusan Tadić en Antony zullen hun gebruikelijke plekken innemen op de linker- en rechtervleugel en completeren zodoende het elftal van Ten Hag.

Verwachte opstelling Ajax:

Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Brobbey, Tadić.

Ajax is volgens bookmaker Bet365 de grote favoriet tegen FC Utrecht!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties