'Manchester United bereidt bod op Martínez voor, Arsenal blijft ook in de race'

door Jesse ter Haar 181

Bron Twitter

'Manchester United bereidt bod op Martínez voor, Arsenal blijft ook in de race'

door Jesse ter Haar 181

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Manchester United bereidt een bod op Lisandro Martínez voor, zo brengt Fabrizio Romano vrijdagavond naar buiten via zijn Twitterkanaal. De Argentijn staat in de nadrukkelijke belangstelling van de nieuwe club van Erik ten Hag, terwijl Arsenal ook nog altijd in de race is.

De Argentijn van Ajax staat hoog op de verlanglijst van Ten Hag, die sinds deze zomer aan het roer staat bij Manchester United. In Manchester wacht men echter nog op de afronding van de transfer van Tyrell Malacia, die de overstap van Feyenoord naar Manchester United maakt. Wanneer dit is afgerond, schakelt men door en volgt er een bod op Martínez.

Ondertussen wordt er aangegeven dat ook Arsenal nog niet afhaakt in de strijd om de Ajacied. De Londense club deed eerder al een bod op de verdediger, maar dat veegden de Amsterdammers resoluut van tafel. De hoogte van het eerdere bod zou op veertig miljoen euro inclusief bonussen liggen, maar daarover hoefde de club niet lang na te denken.

Martínez ligt tot medio 2025 vast in Amsterdam en dus staat Ajax in zijn recht door een hoge transfersom te vragen. Naar verluidt zet de club in op een vast bedrag van vijftig miljoen euro. De international is een vaste waarde voor Ajax, getuige ook de 36 wedstrijden die hij in het afgelopen seizoen speelde. Dat terwijl hij de laatste zeven duels aan zich voorbij moest laten gaan wegens blessureleed.

Leegloop dreigt bij Ajax

Wanneer Martínez besluit te vertrekken, is hij al de achtste Ajacied die Ajax deze zomer achter zich laat. Huurling Brian Brobbey, waarmee Ajax nog altijd bezig is om hem definitief vast te leggen, is daarbij nog niet eens meegerekend. Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, André Onana, Danilo Pereira, Dominik Kotarski, Zakaria Labyad en Przemyslaw Tyton verlieten de club al. Verder wordt ook Antony nadrukkelijk in verband gebracht met een nieuw avontuur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.