L'Équipe: 'Tagliafico nieuw doelwit van Olympique Lyon'

door NielsOpdam 93

Bron L'Équipe

L'Équipe: 'Tagliafico nieuw doelwit van Olympique Lyon'

door NielsOpdam 93

Bron L'Équipe

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico is het nieuwe transferdoelwit van Olympique Lyon. Dat meldt de Franse sportkrant L'Équipe zaterdag. De club van Peter Bosz weet wel dat de Argentijnse linksachter niet makkelijk te overtuigen is om naar Frankrijk te komen.

Olympique Lyon wilde Tyrell Malacia overnemen van Feyenoord, maar op het laatste moment kwam Manchester United ertussendoor. De Feyenoorder koos voor de club van Erik ten Hag en dus bleef Olympique Lyon met lege handen achter. Na het mislopen van Malacia benoemt de clubleiding van Lyon Tagliafico tot hun topprioriteit op de linksbackpositie, zo schrijft L'Équipe.

De Ajax-linksachter is voor een relatief goedkoop bedrag op te pikken in Amsterdam. Naar verluidt kost Tagliafico zo'n vier of vijf miljoen euro. Maar Olympique Lyon is niet de enige geïnteresseerde club, want de Argentijn werd in de voorbije maanden ook gelinkt aan FC Barcelona, Napoli, Olympique Marseille, Brighton en Manchester United. Een transfer naar de laatste club zit er waarschijnlijk niet in na de transfer van Malacia.

'Tagliafico niet makkelijk te overtuigen voor transfer naar Lyon'

Volgens L'Équipe zal Tagliafico niet makkelijk te overtuigen zijn voor een transfer naar de club van Bosz. De Argentijn heeft met Ajax in de Champions League gespeeld en wil zijn carrière graag voortzetten bij een club die ook Europese wedstrijden speelt. Olympique Lyon heeft zich niet geplaatst voor een Europees toernooi.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties