Krabbendam: 'Ajax enige club die zich officieel voor Berghuis gemeld heeft'

door BadembaBarrie 44

Bron Veronica Inside

Krabbendam: 'Ajax enige club die zich officieel voor Berghuis gemeld heeft'

door BadembaBarrie 44

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Ajax is de enige club die een officieel bod heeft uitgebracht op Steven Berghuis. Dat vertelt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher voor Voetbal International, bij Veronica Inside. Er zijn meerdere clubs met interesse in de aanvaller, maar Ajax is vooralsnog dus het meest concreet.

Krabbendam legt uit dat de procedure voor het binnenhalen van Berghuis simpel is. Een geïnteresseerde club kan een officieel bod uitbrengen bij Feyenoord ter waarde van vier miljoen, zoals opgenomen in de clausule in Berghuis' contract, en vervolgens kan de betreffende club de gesprekken met Berghuis zelf gaan starten. 'En Ajax is de enige club die dat gedaan heeft', aldus de journalist.

Dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn beaamt Krabbendam. Zo zou onder meer Galatasary oor hebben naar de diensten van Berghuis. Maar, zo benadrukt Krabbendam: 'Ajax is de enige club die echt contact heeft opgenomen met Feyenoord.' Of de transfer van Berghuis naar Ajax daarmee een uitgemaakte zaak is, durft Krabbendam echter niet te zeggen. 'Het is nu afwachten hoe dat zich gaat ontwikkelen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties