Kraay junior: 'Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van Dest'

door Jari Perridon 191

Kraay junior: 'Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van Dest'

door Jari Perridon 191

Laatst geüpdatet

Hans Kraay junior verwacht dat Ajax zich bij FC Barcelona gaat melden voor Sergiño Dest. Dit vertelt hij bij ESPN. PSV huurt de vleugelverdediger momenteel van de Catalanen. De Eindhovenaren hebben in de huurdeal een optie tot koop bedongen. PSV zou Dest voor tien miljoen euro definitief over kunnen nemen van FC Barcelona. Wordt deze optie niet gelicht, keert Dest terug naar Catalaanse stad.

Afgelopen zaterdag was Kraay junior aanwezig bij het duel tussen PSV en Vitesse. De analist zag een duidelijke uitblinker aan de kant van PSV. 'Het is al heel veel over Dest gegaan, dus ik hou het kort. Deze hele moderne rechtsbenige linksback is een van de weinige backs in Europa die niet alleen goed opkomt en een aardig voorzetje heeft, maar ook op volle snelheid recht op de back van de tegenpartij afgaat en net zo makkelijk binnendoor passeert als buitenom', spreekt Kraay junior vol lof over de vleugelverdediger.

'PSV kan hem natuurlijk voor tien miljoen overnemen van FC Barcelona', doelt de analist op de koopoptie die PSV heeft bedongen in de huurdeal met FC Barcelona. Volgens de analist zijn er meerdere geïnteresseerde clubs, waaronder Ajax. 'Maar ook Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van de man van tien miljoen', laat Kraay junior weten.

Dest heeft het naar zijn zin bij PSV

Na de wedstrijd tegen Vitesse werd de vleugelverdediger nog door Kraay junior geïnterviewd. In het interview gaf Dest aan erg tevreden te zijn in Eindhoven. 'PSV is heel tevreden met me, en ik heb het ook echt naar mijn zin hier. We doen het goed als team, we zijn kampioen en volgend jaar spelen we weer Champions League', liet Dest weten. 'Maar ik heb het zeker naar mijn zin, dus de tijd zal het leren. Natuurlijk moet alles kloppen, het is aan ons om het uiteindelijk te regelen en tot een goede overeenkomst te komen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.