‘In de wandelgangen wordt er gezegd dat Cruijff de boel gaat overnemen bij Ajax'

door Timo Suur 211

Bron NOS

‘In de wandelgangen wordt er gezegd dat Cruijff de boel gaat overnemen bij Ajax'

door Timo Suur 211

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Er zijn geruchten dat Jordi Cruijff de macht gaat krijgen binnen Ajax. Dat vertelt commentator Jeroen Grueter in de voetbalpodcast van de NOS. De Amsterdamse club is bezig om allerlei belangrijke posities in te vullen voor de komende seizoenen en hiervoor is Cruijff dus een belangrijke kandidaat. Het is niet bekend welke rol hij zou moeten gaan vervullen.

‘In de wandelgangen wordt er gezegd dat Jordi Cruijff de boel gaat overnemen daar', begint Grueter zijn verhaal in de podcast van de NOS. Hij vindt het lastig om te zeggen hoe betrouwbaar deze geruchten zijn. 'Daarom zijn het ook nadrukkelijk wandelgangen, maar het zou inderdaad gewoon een machtsovername kunnen betekenen. Ik zeg het met enige voorbehoud en aarzeling, maar het komt van iemand die het wel zou kunnen weten', zegt de commentator.

De Amsterdamse club is druk bezig om allerlei belangrijke posities in te vullen voor de komende seizoenen. Zo wordt er ook nog gezocht naar een hoofd jeugdopleiding. Voor deze rol is Casimir Westerveld in beeld bij Ajax om de opvolger te worden van Saïd Ouaali en hiermee dus promotie te verdienen binnen de club. Daarnaast is het ook nog niet bekend wie volgend seizoen de hoofdtrainer is van de Amsterdammers, maar ook voor Jong Ajax staat de trainer nog niet vast en er moet nog een nieuwe hoofdscout komen. Kortom, er moet de komende tijd duidelijkheid komen in Amsterdam met betrekking tot deze verschillende posities.

Vertrek Cruijff bij FC Barcelona

Vorige week werd bekend dat Cruijff na dit seizoen vertrekt bij FC Barcelona. De bestuurder is namelijk op zoek naar een nieuwe uitdaging en het gerucht gaat dat hij in Amsterdam aan de slag kan gaan. Een jaar geleden wilde Cruijff nog niet ingaan op de vermeende interesse van Ajax na het vertrek van Marc Overmars. 'Ajax is natuurlijk wel een speciale club, dat is duidelijk. Er is altijd wel een warme band, maar ik zit nu hier', zo zei hij destijds. Het is niet bekend of hij nu openstaat voor een overstap naar Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.