'Huntelaar brengt bezoek aan Jensen in Noorwegen'

door Gino Haverkamp 135

'Huntelaar brengt bezoek aan Jensen in Noorwegen'

door Gino Haverkamp 135

Laatst geüpdatet

Ajax is Victor Jensen zeker niet uit het oog verloren. Klaas-Jan Huntelaar heeft de Deen namelijk bezocht in het Noorse Trondheim, waar Rosenborg BK zetelt. Ajax leent Jensen tot het einde van het jaar uit aan die club en Huntelaar kwam vanuit zijn functie als technische man even polshoogte nemen, zo meldt het Deense Tipsbladet.

Het medium stelt dat Ajax Jensen, die tot enkele optredens in het eerste elftal kwam, nog niet heeft afgeschreven. Huntelaar zou deze week in Trondheim zijn geweest. Zo zat de oud-spits op de tribune bij de wedstrijd tussen Rosenborg BK en Haugusund FK (3-3). Jensen speelde de volledige wedstrijd.

Op vrijdag was Huntelaar ook aanwezig bij de training van de Noorse club, waar Jensen uiteraard ook aan deelnaam. De Achterhoeker bevestigde tegenover de lokale pers dat hij inderdaad voor de huurling aanwezig was in Noorwegen.

Jensen komt flink aan spelen toe in Noorwegen

Jensen speelt vaak in het shirt van Rosenborg BK. Van de acht competitiewedstrijden heeft hij er zes meegemaakt. Scoren heeft hij nog niet gedaan, wel gaf de Deen deze jaargang twee assists.

Denk je dat Real Madrid zaterdag de Champions League wint? Zet in en krijg 2,30 keer je inzet terug. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.