Hoge odd voor openingsgoal Bergwijn op bezoek bij FC Utrecht (ad)

door Ajax Showtime 14

Bron AS

Hoge odd voor openingsgoal Bergwijn op bezoek bij FC Utrecht (ad)

door Ajax Showtime 14

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax is de grote favoriet om het uitduel met FC Utrecht te winnen. De bookmaker verwacht dat het elftal van trainer Alfred Schreuder in de Domstad zijn vierde competitiezege van het seizoen (en op rij) gaat boeken. Het duel tussen FC Utrecht en Ajax begint zondag om 12.15 uur.

Voor een zege van Ajax bij FC Utrecht krijg je 1,40 keer je inzet terug. Tegenover een zege van FC Utrecht staat een odd van 7,00. Een gelijkspel zou je 5,00 keer je inzet opleveren. De laatste drie edities in Utrecht - in het seizoen 2019/20 werd het duel vanwege de coronamaatregelen niet gespeeld - werden allen gewonnen door Ajax.

Zie hieronder de uitslagen van de laatste drie edities:

2021/22: FC Utrecht - Ajax: 0-3
2020/21: FC Utrecht - Ajax: 0-3
2018/19: FC Utrecht - Ajax: 1-3

In de laatste drie edities wist Ajax dus telkens drie keer te scoren in De Galgenwaard. Met aanvallers als Steven Bergwijn, Dusan Tadić, Brian Brobbey en misschien wel Antony heeft Ajax de kwaliteiten om zondag wederom drie keer te scoren. Zie jij dat gebeuren? Zet dan in en ontvang 2,10 keer je inzet terug als Ajax minimaal drie keer weet te scoren.

Wie maakt het openingsdoelpunt voor Ajax?

In de afgelopen twee wedstrijden was het tweemaal Steven Bergwijn die de score opende voor Ajax. Ook in de Johan Cruijff Schaal wist de nieuweling de score te openen. Denk jij dat Bergwijn ook op bezoek bij FC Utrecht de score weet te openen? Zet dan in en ontvang 8,50 keer je inzet terug!

Spits Brian Brobbey, die in de afgelopen twee duels niet tot scoren kwam, zal tegen FC Utrecht naarstig op zoek gaan naar een treffer. Vorig seizoen was hij er trefzeker. Denk jij dat hij dit seizoen wederom scoort in het uitduel met FC Utrecht? Voor een goal op elk willekeurig moment krijg je 1,90 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.