Heitinga genomineerd voor Beste Trainer van de KKD

door Thijs Zwagerman 61

Heitinga genomineerd voor Beste Trainer van de KKD

door Thijs Zwagerman 61

Laatst geüpdatet

Jong Ajax-trainer John Heitinga kan zich mogelijk opmaken voor een fraaie individuele onderscheiding. De oefenmeester van de Ajax-beloften maakt namelijk kans om te worden uitgeroepen tot Beste Trainer van de Keuken Kampioen Divisie.

In die categorie neemt Heitinga het op tegen Dick Lukkien, die met FC Emmen kampioen werd en zo promotie naar de Eredivisie afdwong. Daarnaast behoren ook Maarten Martens (Jong AZ) en Rob Penders (FC Eindhoven) tot de mogelijke kanshebbers.

Heitinga is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Jong Ajax. Voorheen was de oud-verdediger trainer van Ajax O18 en Ajax O19. Met Jong Ajax staat Heitinga een wedstrijd voor het einde van het seizoen op de zevende plek.

Max de Waal

Naast Heitinga kan ook Max de Waal rekenen op een eervolle nominatie. De spits, sinds de winterstop door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle, wordt mogelijk uitgeroepen tot Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie. In twintig duels in die competitie scoorde De Waal dit seizoen negen keer. In de Eredivisie kwam de rechtspoot voor PEC Zwolle vooralsnog niet tot scoren in zes duels als invaller.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties