'Hansen gelinkt aan mogelijke overstap naar Vitesse'

door Bart Veenstra 129

Bron De Gelderlander

'Hansen gelinkt aan mogelijke overstap naar Vitesse'

door Bart Veenstra 129

Bron De Gelderlander

Laatst geüpdatet

Sontje Hansen wordt in De Gelderlander gelinkt aan een mogelijke transfer naar Vitesse. Reden van deze link? Het makelaarskantoor Wasserman zou een 'machtsblok' vormen bij Vitesse, aldus de krant.

De trainer van Vitesse, Phillip Cocu, zit bij het makelaarskantoor Wasserman van Rob Jansen. Ook assistent-trainer Chris van der Weerden en Theo Janssen behoren tot die stal. 'Kortom: Wasserman vormt een machtsblok bij Vitesse. Jansen zal als huismakelaar spelers aandragen. Profvoetbal is vaak koehandel.'

Vertrekken Van Ginkel en Hansen naar Vitesse?

Zo valt ook de naam van Marco van Ginkel bij Vitesse, aldus De Gelderlander. De middenvelder komt bij PSV nauwelijks aan spelen toe en bij Vitesse zou hij als leider een belangrijke rol kunnen vervullen.

Vervolgens wordt dus ook de naam van Hansen genoemd: 'Sontje Hansen is een ander potentieel doel uit de Wasserman-portefeuille. Vleugelspits van Jong Ajax. Begenadigd talent', aldus De Gelderlander.

Hansen staat bij Ajax nog onder contract tot medio 2023. Dit seizoen speelde Hansen zijn wedstrijden voor Jong Ajax. Hij kwam tot nu toe in twaalf duels in actie. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.