Hansen belangrijk voor NEC: 'Ik wilde ze pijn doen en de drie punten meenemen'

door Robin Ridder 39

Bron ESPN

Hansen belangrijk voor NEC: 'Ik wilde ze pijn doen en de drie punten meenemen'

door Robin Ridder 39

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Sontje Hansen vindt dat NEC meer verdiende in het uitduel met Ajax. Zondagmiddag speelde de aanvaller tegen zijn oude club en in de Johan Cruijff ArenA wist NEC in de blessuretijd nog een punt mee te nemen naar Nijmegen.

Na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen NEC verscheen Hansen voor de camera van ESPN. De buitenspeler vertrok afgelopen zomer definitief bij Ajax. Sinds zijn vertrek was dit de eerste keer dat hij weer in de ArenA te bewonderen was. 'Ik ben lang niet meer in de ArenA geweest. Ik denk dat het drie of vier jaar geleden is dat ik hier voor het laatst ben geweest.' De aanvaller was belangrijk met zijn actie bij de 1-1.

Hansen zag, dat na de gelijkmaker van zijn ploeg, Ajax meer grip op de wedstrijd kreeg. 'Ik was belangrijk bij de gelijkmaker, het was goed dat we snel op 1-1 kwamen. Na de gelijkmaker kwam Ajax wel meer in de wedstrijd.' Ondanks de betere fase in de wedstrijd gaf Ajax de uiteindelijke voorsprong weg in de blessuretijd.

Hansen ging vol voor de overwinning

Ondanks dat Hansen tegen zijn oude club speelde, kende de aanvaller geen genade. Voor de wedstrijd had de 21-jarige vleugelspits duidelijke bedoelingen. 'Ik wilde ze gewoon pijn doen en de drie punten meenemen. Maar uiteindelijk ben ik tevreden met een gelijkspel.' Tot slot was Hansen wel van mening dat NEC zeker niet minder was dan Ajax. 'Wij wisten dat Ajax niet zo goed is de afgelopen periode. Met onze kwaliteiten moeten we vandaag eigenlijk winnen van Ajax. Er had dus meer in gezeten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.