Hamstra hoopt op aanblijven Ten Hag: 'Duidelijk dat Erik heel belangrijk is voor Ajax'

door Bart Veenstra 8

Bron Voetbal International

Hamstra hoopt op aanblijven Ten Hag: 'Duidelijk dat Erik heel belangrijk is voor Ajax'

door Bart Veenstra 8

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Gerry Hamstra hoopt van harte dat Erik ten Hag ook volgend seizoen trainer van Ajax is. De oefenmeester wordt al wekenlang gelinkt aan een mogelijke overstap naar Manchester United en zelf uitsluitsel geven over zijn nabije toekomst heeft Ten Hag vooralsnog niet gedaan.

Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023 en zodoende staat hij 'in principe' ook volgend seizoen voor de groep in Amsterdam. 'Het zou fantastisch zijn als hij volgend seizoen nog trainer van Ajax is. Hij heeft nog een doorlopend contract bij Ajax, maar we weten ook allemaal hoe de wereld werkt', zegt Hamstra, die sinds het vertrek van Marc Overmars de technische leiding bij Ajax heeft, tegenover Voetbal International.

'Erik is een professional en legt zelf de focus op dit seizoen, op de belangrijke maanden die eraan komen waarin de prijzen worden verdeeld', gaat Hamstra verder. 'Wat daarna volgt zal de toekomst uitwijzen, maar het is duidelijk dat Erik heel belangrijk is voor Ajax.’

Manchester United zoekt naar nieuwe manager

Ten Hag is één van de trainers die wordt gelinkt aan Manchester United. De Engelse club ontsloeg eerder dit seizoen Ole Gunnar Solskjaer, waarna Ralf Rangnick werd aangesteld als interim-manager. Naast Ten Hag worden ook Mauricio Pochettino (PSG) en Julen Lopetegui (Sevilla) veelvuldig genoemd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.