Geruchtenmolen: 'Ten Hag al bezig met samenstellen staf en denkt aan opvallende naam'

door Gino Haverkamp 279

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ten Hag al bezig met samenstellen staf en denkt aan opvallende naam'

door Gino Haverkamp 279

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten rond Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 3 april

'Ten Hag al bezig met samenstellen staf en denkt aan opvallende naam'

Volgens de Britse kranten The Mirror en Express zijn de gesprekken tussen Erik ten Hag en Manchester United al in een dusdanig gevorderd stadium, dat de oefenmeester langzaam maar zeker al bezig is met het samenstellen van zijn staf. Daarbij komt één opvallende naam naar boven: Robin van Persie. De topscorer aller tijden van het Nederlands Elftal is momenteel nog jeugdtrainer bij Feyenoord, maar zou volgens The Mirror al zijn benaderd door Ten Hag. Hij ziet in Van Persie een goede toevoeging wegens zijn ervaring in de Premier League en bij Manchester United. De oud-spits speelde tussen 2012 en 2015 bij de Engelse recordkampioen.

Zaterdag 2 april

'Ajax blijft gaan voor Wijndal, gesprekken met Raiola in volle gang'

Ajax is nog altijd druk bezig om Owen Wijndal naar Amsterdam te halen. Volgens sportjournalist Rudy Galetti van SportItalia zijn de gesprekken tussen Ajax en de zaakwaarnemer van Wijndal, Mino Raiola, in gang gezet. Een gerucht zou zijn dat Juventus de linksback van AZ ook graag zou willen aantrekken, volgens Galetti is dat niet waar en heeft de club nog niets uitgezet in Alkmaar.

Woensdag 30 maart

'Paris Saint-Germain volgende club die zich mengt in strijd om Antony'

In navolging van (vooral) Bayern München en FC Barcelona heeft nu ook Paris Saint-Germain zich gemengd in de strijd om Antony. Dat meldt het Franse medium Le10Sport woensdag. Volgens het medium heeft PSG de eerste stappen gezet richting de aanvaller van Ajax en zijn management. De kans dat Antony, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Ajax, deze zomer vertrekt bij Ajax, lijkt met de dag groter te worden gezien de vele interesse die er voor de Braziliaan is.

Dinsdag 29 maart

'Ten Hag wil Antony meenemen naar zijn volgende club'

Mocht Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United worden, dan zou hij Antony graag mee willen nemen naar Engeland. Dat meldt The Telegraph. Ten Hag wordt al wekenlang gelinkt aan een mogelijke overstap naar de Engelse topclub, al heeft Manchester United meerdere kandidaten op het oog. Mocht het ervan komen, dan maakt ook Antony mogelijk de overstap naar Old Trafford.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties