Grijp nu direct je kans: final sale in de Ajax Shop!

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Grijp nu direct je kans: final sale in de Ajax Shop!

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax-supporters opgelet: veel items zijn nu met een behoorlijke korting verkrijgbaar in de Ajax Shop! Grijp nu meteen je kans en breng een bezoek aan de webshop van de Amsterdamse club, voordat jouw favoriete items straks zijn uitverkocht.

We halen enkele items naar voren. Zo is de trainingsbroek van het derde tenue nu verkrijgbaar voor slechts 27 euro. Eerder betaalde je nog 90 euro voor dit item. Of wat te denken van het wit met blauwe presentatiejacket van Ajax? Eerder dit seizoen was dit item nog 85 euro. Nu is dit artikel voor slechts 25,50 euro beschikbaar. Een koopje, toch?

In de Ajax Shop zijn nog veel meer trainingsitems beschikbaar. Denk aan nog meer trainingsbroeken, trainingsjackets en trainingsshirts. En dat allemaal met een enorme korting, want het is immers 'final sale' bij jouw favoriete voetbalclub.

Ook casual kleding flink afgeprijsd in Ajax Shop!

Voor de supporters die liever wat casual kleding van Ajax willen scoren: ook zij kunnen hun geluk niet op! Meerdere t-shirts en jackets zijn nu in de aanbieding bij de Amsterdamse club. Zo kun jij een prachtige jersey met het geliefde oude logo voor 27 euro kopen, terwijl dit product eerder nog 90 euro was. En ook andere t-shirts en jackets met het oude logo zijn nu flink afgeprijs. Sla jij vandaag nog je slag in de shop?

Scoor nu jouw items in de final sale in de Ajax Shop!

Lees meer over: