Gravenberch ziet ‘matties’ Timber en Rensch voor veel geld vertrekken: ‘Vijftig of zestig miljoen euro’

door Bas Velzel 96

Bron Voetbal International

Gravenberch ziet ‘matties’ Timber en Rensch voor veel geld vertrekken: ‘Vijftig of zestig miljoen euro’

door Bas Velzel 96

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch denk dat Jurriën Timber en Devyne Rensch wel eens voor een flink bedrag Ajax uiteindelijk kunnen gaan verlaten. Volgens de inmiddels oud-Ajacied zijn zijn twee vrienden de transferklappers voor de Amsterdammers van de toekomst.

‘Dan ga ik voor mijn twee matties man’, antwoordt Gravenberch tegen Voetbal International op de vraag wie hij denkt het meeste geld gaat opleveren voor Ajax. ‘Ze gaan beide denk ik een aardig bedrag opleveren. Als ze nog een goed en stevig contract hebben bij Ajax dan gaan ze beide denk ik weg voor vijftig tot zestig miljoen euro’, zegt Gravenberch met een knipoog.

'Brobbey rijdt de meeste boetes'

De kersverse middenvelder van Bayern München antwoordde nog meer ludieke vragen voor de camera van Voetbal International. Zo zou hij niet zo snel bij Sontje Hansen in de auto stappen en rijdt Brian Brobbey de meeste boetes bij Ajax. ‘Brian houdt wel van hard rijden, haha.’

Ook krijgt Gravenberch de vraag wat zijn slechtste wedstrijd is die hij gespeeld heeft. ‘Ik weet nog wel een wedstrijd, dat was Groningen-uit. Twee jaar geleden, toen ik net bij het eerste kwam. Die wedstrijd was niet best…’ De middenvelder zou die wedstrijd wel opnieuw willen spelen, maar weet ook dat ‘niet iedereen altijd goed kan spelen’.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties