'Godts in Amsterdam om transfer van KRC Genk naar Ajax af te ronden'

door Jesse ter Haar 99

Bron Het Laatste Nieuws

'Godts in Amsterdam om transfer van KRC Genk naar Ajax af te ronden'

door Jesse ter Haar 99

Bron Het Laatste Nieuws

Laatst geüpdatet

Mike Godts is momenteel in Amsterdam om zijn transfer naar Ajax af te ronden, zo meldt Bob Faesen op Twitter. De Belgische journalist van Het Laatste Nieuws geeft aan dat het enkel nog afwachten is op de officiële beklinking van de overgang.

De zeventienjarige linksbuiten is momenteel nog speler van KRC Genk, maar dat lijkt dus spoedig te gaan veranderen. Zijn contract in Genk loopt af en hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax. Godts wilde zijn contract bij zijn club niet verlengen en dus werd hij recent van het eerste elftal naar het beloftenteam gezet. Tegelijkertijd meldde Ajax zich in Genk voor de onderhandelingen.

Ondanks dat het een jeugdspeler betreft, wilde KRC Genk gewoon een transfersom voor Godts ontvangen. Vanwege zijn inzetbaarheid voor Jong KRC Genk was het geen optie om hem gratis te laten vertrekken, zelfs al was zijn langste tijd bij de club wel voorbij. Een eerste bod van Ajax werd nog geweigerd, maar de clubs lijken nu dus toch tot elkaar te zijn gekomen.

Ajax was overigens niet de enige in Godts geïnteresseerde partij. AC Milan, Borussia Dortmund en 'de halve Premier League' zouden de aanvaller met bovengemiddelde interesse hebben gevolgd. Ondanks zijn situatie bij KRC Genk speelde hij dit seizoen nog zeventien wedstrijden bij het beloftenteam. Daarin was hij verantwoordelijk voor zes doelpunten en stelde hij eenmaal een medespeler in staat om het doel te vinden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.