'Ajax wil Genk-talent Godts transfervrij overnemen, Belgen willen boter bij de vis'

door Bart Veenstra 117

Bron Het Belang van Limburg

'Ajax wil Genk-talent Godts transfervrij overnemen, Belgen willen boter bij de vis'

door Bart Veenstra 117

Bron Het Belang van Limburg

Laatst geüpdatet

Ajax hoopt Mika Godts na dit seizoen transfervrij over te nemen van KRC Genk. De buitenspeler beschikt bij de Belgische topclub over een aflopend contract en is niet van plan om zijn contract verlengen, zo meldt Het Belang van Limburg.

De zeventienjarige Godts werd onlangs uit de A-selectie gezet en sindsdien traint en speelt hij met Jong KRC Genk. Volgens Het Belang van Limburg kan Godts rekenen op concrete interesse van Ajax. De Amsterdamse club zou zich bovendien al officieel gemeld hebben bij KRC Genk met het oog op een onmiddellijke overgang.

KRC Genk wil boter bij de vis

Bij KRC Genk, dat Godts na dit seizoen transfervrij zal moeten laten gaan, wil men echter nu een transfersom zien voor de speler. De club wil en kan hem nog inzetten voor Jong KRC Genk en zodoende is het voor de Belgen geen optie om hem nu al gratis te laten vertrekken, ook al speelt hij geen rol meer in de toekomst van de club.

Volgens De Telegraaf heeft Ajax al een bod gedaan op Godts, maar dat bod zou zijn geweigerd door KRC Genk. Naast Ajax zouden AC Milan, Borussia Dortmund en de 'halve' Premier League het dossier op de voet volgen.

Godts speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor Jong KRC Genk. In die zeventien wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten en één assist. Tijdens de meeste wedstrijden kwam hij in actie als linksbuiten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.