Geruchtenmolen: 'Manchester United zou ook Martínez willen inlijven'

door Bart Veenstra 803

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Manchester United zou ook Martínez willen inlijven'

door Bart Veenstra 803

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten rond Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 18 mei

'Manchester United zou ook Martínez willen inlijven'

Een nieuwe dag en dus wordt er een nieuwe speler van Ajax aan het Manchester United van Erik ten Hag gelinkt. Nadat eerder al Antony en Jurriën Timber werden genoemd bij de Engelse club is het nu de beurt aan Lisandro Martínez. The Telegraph schrijft dat Manchester United de Argentijn graag zou willen overnemen van Ajax.

Dinsdag 17 mei

'Ajax en Manchester United al in gesprek over Timber'

Ajax en Manchester United zijn al in gesprek over een transfer van Jurriën Timber, zo schrijft de Daily Mirror dinsdag. Erik ten Hag, vanaf komend seizoen de manager van Manchester United, zou de verdediger maar al te graag meenemen naar de Premier League. De clubs spreken al met elkaar over een mogelijke deal, waarbij de waarde van Timber wordt schat op 35 miljoen pond. Omgerekend komt dat neer op ruim 41 miljoen euro. Manchester United wil tijdens komende zomer graag een centrale verdediger aantrekken en dat zou Timber moeten worden.

 'Antony wil transfer naar Manchester United of Liverpool'

Antony hoopt deze zomer een transfer te maken naar de Premier League. Dat schrijft UOL Esporte. Het Braziliaanse medium 'weet' dat Antony in de afgelopen periode drie concrete benaderingen heeft gekregen van clubs uit de Premier League. Het zou gaan om Liverpool, Manchester United en Newcastle United. Nog voordat er officiële voorstellen op tafel liggen, zou Antony al zijn voorkeur hebben aangegeven: hij wil of naar Manchester United of naar Liverpool. Bij Manchester United zou Antony opnieuw kunnen samenwerken met trainer Erik ten Hag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties