Geruchtenmolen: 'Liverpool wil vijftig miljoen betalen voor Antony'

door Gino Haverkamp 448

Geruchtenmolen: 'Liverpool wil vijftig miljoen betalen voor Antony'

door Gino Haverkamp 448

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 6 november

'Liverpool wil vijftig miljoen betalen voor Antony'

Liverpool zou in de markt zijn voor Antony, zo schrijft Todofichajes. Sterker nog: Liverpool is dusdanig onder de indruk van de Braziliaanse rechtsvoor dat het 'koste wat kost' hem wil overnemen. Antony maakt indruk in de Champions League en was afgelopen week goed voor drie assists in het duel met Borussia Dortmund (1-3 zege). Ajax verlangt naar verluidt vijftig miljoen euro voor Antony en Liverpool zou dat willen betalen. De angst om een toekomstige ster mis te lopen is groot in Liverpool, zo wordt geschreven.

'Ajax zondag op tribune voor Zweedse revelatie'

Volgens het Zweedse Fotbollskanalen zitten scouts van Ajax zondag op de tribune van BK Häcken om de verrichtingen van de twintigjarige Patrik Walemark te bekijken. De Zweed is dit seizoen een vaste waarde bij de nummer 10 van de Allvenskan en is ook erg belangrijk voor zijn ploeg. In 25 competitiewedstrijden is de rechtsvoor goed voor zeven goals en zeven assists. Hoeveel Walemark moet kosten, is niet bekend. Transfermarkt taxeert zijn transferwaarde op 1,2 miljoen euro. Er is echter veel concurrentie. Naast Ajax zouden ook AS Monaco, Anderlecht, Bordeaux, Atalana Bergamo, Sassuolo en Sampdoria geïnteresseerd zijn in Walemark.

Woensdag 3 november
'Inter wil Eriksen omruilen voor Onana in januari'

Internazionale zou volgens Tuttosport geïnteresseerd zijn in een mogelijke ruildeal met Ajax voor Christian Eriksen. De Italiaanse topclub zou dan André Onana krijgen, die dan de omgekeerde weg bewandelt richting Milaan. Een mogelijke ruiltransfer zou al in de winterse transferperiode in januari kunnen plaatsvinden. Eriksen, die door zijn defibrillator niet meer in actie mag komen in Italië, zou wel vergaande interesse hebben in een terugkeer bij Ajax.

Dinsdag 2 november
'Eriksen zou terugkeer naar Ajax wel zien zitten'

Christian Eriksen zou het volgens het doorgaans goed geïnformeerde Corriere dello Sport wel zien zitten om terug te keren naar Ajax. De Deen mag door zijn hartproblemen, waarvoor hij een defibrillator heeft gekregen, niet meer in actie komen op de Italiaanse voetbalvelden. Internazionale, zijn club, zou willen meewerken aan een transfervrij vertrek in de aankomende transferperiode in januari. Eriksen zou met name geïnteresseerd zijn in een terugkeer naar Amsterdam, al is het nog de vraag of Ajax de middenvelder wil terughalen.

Maandag 1 november
'Newcastle United zet streep door naam van Overmars'

Newcastle United lijkt er ondanks 'vermeende gesprekken' geen vertrouwen meer in te hebben dat het Marc Overmars kan overnemen van Ajax. De directeur voetbalzaken van Ajax zou een optie zijn om sportief directeur te worden bij Newcastle United. De Engelse krant The Times beweert nu dat een bron in Newcastle hen dit weekend heeft verteld dat Overmars de baan niet zal krijgen. Bovendien lijkt de kans klein dat Newcastle United nog terugkeert bij Overmars.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties