Geruchtenmolen: 'Ajax ziet Parrott als optie voor in de zomer'

door Jesse ter Haar 95

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax ziet Parrott als optie voor in de zomer'

door Jesse ter Haar 95

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 9 februari

'Ajax ziet Parrott als optie voor in de zomer'

Ajax ziet in Troy Parrott een serieuze optie voor in de zomer, zo schrijft The 42. De aanvaller komt dit seizoen op huurbasis uit voor Excelsior en zou daarbij zijn opgevallen bij niet alleen de Amsterdamse club, maar onder andere ook bij PSV en Feyenoord. Parrott staat oorspronkelijk onder contract bij Tottenham Hotspur en heeft een contract dat na dit seizoen nog één seizoen doorloopt. Ajax zou momenteel overwegen of de aanvaller een optie is voor in de zomer.

Donderdag 8 februari 

'Ajax houdt Portugees talent Fajardo in de gaten'

Ajax heeft het Portugese talent Léo Fajardo op de radar staan, zo meldt het eveneens Portugese medium A Bola. Fajardo is een 17-jarige spits die in de jeugdopleiding van Casa Pia speelt. In de eerste fase van de O17-competitie scoorde hij twintig doelpunten in zeventien duels. Fajardo kan naast Ajax ook rekenen op interesse van andere Europese clubs. Paris Saint-Germain, Manchester United en AC Milan zouden de verrichtingen van het talent ook in de gaten houden. Omdat Fajardo nog geen profcontract heeft bij Casa Pia, kan de aanvaller voor een opleidingsvergoeding gestrikt worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.