Geruchtenmolen: 'Ajax toont opnieuw interesse in Werder-middenvelder Gruev'

door Timo Suur 224

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax toont opnieuw interesse in Werder-middenvelder Gruev'

door Timo Suur 224

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 1 maart

'Ajax toont opnieuw interesse in Werder-middenvelder Gruev'

Ajax wil zaken doen met middenvelder Ilia Gruev, zo meldt Die DeichStube. De Bulgaarse international stond al eerder op het lijstje van de Amsterdammers. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij Werder Bremen. De middenvelder stond dit seizoen tot nu toe twaalf keer aan de aftrap bij de Duitse club.

Bestel diverse items, waaronder het derde shirt, in de Ajaxshop nu met liefst 50% korting!

Dinsdag 28 februari

'Ten Hag denkt dat Kudus kan excelleren in de Premier League'

Erik ten Hag wil de selectie van Manchester United in de komende zomer versterken met minimaal twee topspelers. Dat meldt The Manchester Evening News. Het medium noemt enkele spelers die de Engelse topclub kunnen versterken en één van hen is Mohammed Kudus. Volgens journalist Samuel Luckhurst, journalist van het medium, zou Ten Hag ervan overtuigd zijn dat de huidig speler van Ajax kan excelleren in de Premier League. Eerder haalde Ten Hag Lisandro Martínez en Antony al weg bij Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.