Geruchtenmolen: 'Ajax volgt Vasco da Gama-middenvelder Gomes'

door Jesse ter Haar 220

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax volgt Vasco da Gama-middenvelder Gomes'

door Jesse ter Haar 220

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is nog even geopend en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax mogelijk nog even aanhouden In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het met een korreltje zout!

Maandag 30 januari

'Ajax volgt Vasco da Gama-middenvelder Gomes'

Ajax volgt de verrichtingen van Marlon Gomes, zo meldt Palco do Esporte maandag. De middenvelder van Vasco da Gama is pas negentien jaar oud, maar speelde al achttien wedstrijden in het eerste elftal van de Braziliaanse club, die vandaag de dag uitkomt op het tweede niveau van Brazilië. Naast Ajax zou echter ook Brighton & Hove Albion met bovengemiddelde interesse naar Gomes kijken.

'Belg Godts staat 'op een zucht' van Ajax'

Ajax lijkt zich te gaan versterken met de Belgische aanvaller Mika Godts. De 17-jarige speelt nu nog bij het Jong-elftal van KRC Genk. Volgens de Belgische journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad staat hij 'op een zucht' van Ajax. Het zou gaan om een directe transfer van één miljoen euro plus een doorverkooppercentage.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.