Geruchtenmolen: 'Leeds United-aanvaller Harrison wekt interesse van Ajax'

door Wessel Kroon 260

Geruchtenmolen: 'Leeds United-aanvaller Harrison wekt interesse van Ajax'

door Wessel Kroon 260

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax zullen toenemen. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 20 januari

'Leeds United-aanvaller Harrison wekt interesse van Ajax'

Leeds United-aanvaller Jack Harrison heeft de interesse van Ajax gewekt, zo schrijft GiveMeSport op basis van informatie van journalist Ben Jacobs. De sterspeler van de Premier League-clubs kan echter op belangstelling van meerdere clubs rekenen. Zo zouden ook Arsenal en Atalanta Bergamo de aanvallend ingestelde voetballer in de gaten houden. Leeds United trok recent Georginio Rutter nog aan voor een bedrag van zo'n 41 miljoen euro en ook dat is een aanvaller. De club zou openstaan voor meer - inkomende én uitgaande - deals in januari.

Donderdag 19 januari

Danjuma ontbreekt bij Villarreal, lijkt in afwachting van transfer

Arnaut Danjuma zit donderdagavond niet bij de wedstrijdselectie van Villarreal tegen Real Madrid. De aanvaller staat naar verluidt in de (nadrukkelijke) belangstelling van meerdere clubs in Europa, waaronder Ajax en PSV. Hoewel er geen officiële verklaring is gegeven voor zijn ontbreken, lijkt de afwezigheid van Danjuma daarmee te maken te hebben. Naast Ajax en PSV zouden ook diverse grote clubs uit Engeland en Italië geïnteresseerd zijn in de diensten van de aanvaller.

Maandag 16 januari

'Ajax-vertegenwoordigers aanwezig tijdens Copa São Paulo voor rechtsback Aniz'

Ajax heeft de 19-jarige rechtsback Allan Aniz bekeken tijdens de Copa São Paulo, zo meldt GOAL. Niet alleen vertegenwoordigers van Ajax hielden de Braziliaan nauwlettend in de gaten, ook PSV en Fiorentina waren aanwezig tijdens de wedstrijd tegen Ska Brasil. De verdediger van Internacional heeft daarnaast ook de interesse getrokken van meerdere Duitse ploegen, al zijn alle gesprekken voor Aniz nog in de beginnende fase, weet ondernemer Luiz Portela.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.