Geruchtenmolen: 'Tadić was afgelopen week akkoord over transfer naar AS Roma'

door Gino Haverkamp 142

Geruchtenmolen: 'Tadić was afgelopen week akkoord over transfer naar AS Roma'

door Gino Haverkamp 142

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax zullen toenemen. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 29 januari

 'Tadić was afgelopen week akkoord over transfer naar AS Roma'

Dušan Tadić had afgelopen week een akkoord bereikt over een transfer naar AS Roma, zo meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport zondag. Vanwege zijn leeftijd en niet erg lang doorlopende contract als speler had de Serviër slechts enkele miljoenen euro's hoeven te kosten. Volgens het medium was Tadić door trainer José Mourinho al overtuigd om naar Rome te trekken, maar toch gaat de transfer niet door. Hij zou namelijk Nicolò Zaniolo moeten vervangen, die een transfer zou gaan maken naar Bournemouth. Hij weigert echter naar die club te transfereren en dus gaat Tadić niet naar AS Roma.

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken door met 0-2 te winnen van Excelsior in Rotterdam? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.