Geruchtenmolen: 'Ajax volgt situatie van FC Volendam-huurling Oristanio'

door Jesse ter Haar 126

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax volgt situatie van FC Volendam-huurling Oristanio'

door Jesse ter Haar 126

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Dinsdag 3 februari

'Ajax volgt situatie van FC Volendam-huurling Oristanio'

Ajax houdt de situatie van Gaetano Oristanio nauwlettend in de gaten, zo schrijft Calciomercato dinsdag. De twintigjarige middenvelder is officieel contractspeler van Inter, maar is dit seizoen verhuurd aan FC Volendam. Hij maakte achttien keer minuten in de Eredivisie, waarbij hij eenmaal scoorde en één assist leverde. Vanuit Italië toont ook Bologna interesse, terwijl PSV voor concurrentie vanuit Nederland zorgt. Roberto Mancini, bondscoach van Italië, zou Oristanio eveneens in de gaten houden.

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Maandag 2 februari

'Ajax richt pijlen op Dinamo Moskou-middenvelder Zakharyan'

Ajax heeft interesse in Arsen Zakharyan, zo schrijft het Turkse Takvim. De middenvelder van Dinamo Moskou zou al langere tijd op een transfer naar Galasaray afstevenen, maar nu wordt Ajax ook genoemd als geïnteresseerd partij. De Amsterdammers zouden hem toe willen voegen aan de selectie voor het seizoen 2023/2024. Zakharyan is een negentienjarige aanvallende middenvelder, wiens stijl wordt vergeleken met die van Kevin de Bruyne.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.