Geruchtenmolen: 'Ajax nog altijd in de race om Belgisch talent Mokio, ook PSV geïnteresseerd'

door Jon van Dam 570

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax nog altijd in de race om Belgisch talent Mokio, ook PSV geïnteresseerd'

door Jon van Dam 570

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel nog niet open, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zie hier de Geruchtenmolen van vorige week!

Zondag 9 juni

'Ajax nog altijd in de race om Belgisch talent Mokio, ook PSV geïnteresseerd'

Ajax zou Jorthy Mokio nog altijd willen inlijven, zo weet Relevo-journalist Matteo Moretto te melden op X. Ook het Eindhovens Dagblad bericht zondag over de interesse, aangezien PSV ook een kandidaat is om de jongeling in te lijven. Mokio, die afgelopen week op gesprek zou zijn geweest bij Ajax, is een zestienjarige centrumverdediger die bij zijn club KAA Gent al vier wedstrijden in het eerste elftal speelde. De linkspoot zou volgens Moretto enthousiast zijn over het plan dat Ajax voor hem schetste. De Amsterdammers zouden een 'Mika Godts-route' hebben voorgesteld aan de Belgisch jeugdinternational.

Vrijdag 7 juni

'Van Bronckhorst wil Berghuis naar Besiktas halen'

Giovanni van Bronckhorst zou volgens Turkse media - waaronder Habertürk Spor - Steven Berghuis naar Besiktas willen halen. Berghuis werd al vaker gelinkt aan Besiktas en nu Van Bronckhorst trainer is van de Turkse topclub komt het gerucht niet bepaald uit de lucht aanvallen. Van Bronckhorst en Berghuis werkten eerder samen bij Feyenoord, met onder meer een landstitel in 2017 als groot succes.

Woensdag 5 juni

'Ajax zit opnieuw achter Armeense middenvelder Spertsyan aan'

Ajax zou opnieuw werk willen maken van de komst van Eduard Spertsyan van FK Krasnodar. Dat meldt de Italiaanse journalist Rudy Galetti woensdag via X. Volgens hem zou Ajax in contact zijn met de Russische club. Er zijn ook clubs uit België en Frankrijk met interesse voor Spertsyan. SS Lazio zou daarentegen niet in de race zijn voor de Armeense middenvelder. Gezien het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne is het echter de vraag of Ajax zaken wil doen met clubs uit Rusland.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.