Geruchtenmolen: 'Ajax krijgt Zuid-Afrikaanse talenten op proef'

door BadembaBarrie 334

Geruchtenmolen: 'Ajax krijgt Zuid-Afrikaanse talenten op proef'

door BadembaBarrie 334

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat pas over enkele weken open, maar de geruchten omtrent ingaande- en uitgaande transfers bij Ajax nemen in de buitenlandse kranten alweer toe. In de komende weken kun je in de Geruchtenmolen dan ook weer de laatste geruchten rondom Ajax lezen, maar onthoud wel: neem de geruchten met een korreltje zout!

Vrijdag 27 november

'Ajax krijgt in januari Zuid-Afrikaanse talenten op proef'

Ajax verwelkomt in januari Nkosingiphile Ngcobo (21) en Njabulo Blom (20) voor een proefperiode op De Toekomst. De Zuid-Afrikaanse talenten hopen bij de Amsterdammers een contract af te dwingen, zo claimt het lokale Sport Trends bevestigd te hebben van de zaakwaarnemer van beide spelers. Zowel Ngcobo als Blom komen momenteel uit voor de Kaizer Chiefs. Ngcobo is daar een aanvallend ingestelde middenvelder, Blom is een verdediger.

'Liverpool biedt 30 miljoen euro op Schuurs'

Volgens Corriere dello Sport heeft Liverpool FC een bod van dertig miljoen euro uitgebracht op Perr Schuurs. De huidig kampioen van Engeland wil de verdediger van Ajax in januari graag overnemen, daar Liverpool met diverse blessuregevallen kampt. Begin van deze maand verscheen Schuurs al op de radar van Liverpool FC en de Engelse club lijkt nu serieus werk te willen maken van de Nederlander.

Dinsdag 24 november

'Ajax wil Van Aanholt transfervrij vastleggen'

Ajax heeft Patrick van Aanholt op het oog als mogelijke versterking op linksback. De verdediger speelt momenteel zijn wedstrijden voor Crystal Palace, maar heeft daar een aflopend contract en weinig wijst er vooralsnog op dat die verbintenis verlengd wordt. Zodoende kan Van Aanholt in januari een voorcontract tekenen bij een nieuwe club, die geen afkoopsom voor hem hoeft te betalen. Daar wil Ajax van profiteren, zo weet Football Insider te melden. De club ziet een vertrek van Nicolás Tagliafico komende zomer nog altijd als een realistische optie en Van Aanholt zou hoog op het lijstje met potentiële vervangers staan. In Amsterdam wil men de deal in januari al rondmaken om eventuele kapers op de kust voor te zijn.

Maandag 23 november

'Ajax aast op Bosniër Ahmedhodzic'

Volgens het Zweedse Sport1 hoopt Ajax zich op korte termijn te versterken met Anel Ahmedhodzic. Naast de Amsterdamse club schijnen ook PSV, Chelsea FC en AC Milan geïnteresseerd te zijn in de diensten van de centrale verdediger van Malmö FF. De 21-jarige Bosniër is dit seizoen 26 keer in actie gekomen voor de Zweedse topclub. Markus Rosenberg, oud-Ajacied, is de zaakwaarnemer van de verdediger. 'Anel moet naar een club waar hij kan groeien en niet op de bank hoeft te zitten. De geïnteresseerde clubs volgen hem al een tijdje en weten wat ze in huis halen. In de winterstop gaan we kijken naar de aanbiedingen', zei de Zweed tegenover Sport1.

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Midtjylland? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties