Geruchtenmolen: 'Ajax informeert naar Gustav Isaksen'

door Brent Tomassen 393

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax informeert naar Gustav Isaksen'

door Brent Tomassen 393

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 15 oktober

'Ajax informeert naar Gustav Isaksen'

Ajax heeft bij FC Midtiylland geïnformeerd naar Gustav Isaksen, zo meldt Corriere dello Sport. De Deense buitenspeler speelde met zijn ploeg tweemaal in de Europa League tegen Feyenoord en wist de Rotterdammers beide keren van een zege af te houden. Volgens het Italiaanse medium zou algemeen directeur Edwin van der Sar al na de heenwedstrijd tegen Feyenoord zijn interesse in Isaksen kenbaar hebben gemaakt.

Vrijdag 7 oktober

'Sampaoli wil Ocampos terug naar Sevilla halen'

Jorge Sampaoli wil Lucas Ocampos terughalen naar Sevilla, zo weet het Spaanse Fichajes.net te melden. De Argentijnse oefenmeester werd eerder deze week aangesteld als nieuwe trainer van Sevilla. Op het lijstje van Sampaoli staan drie namen die hij graag aan zijn selectie zou willen voegen. Één van hen is Ocampos. Zelf speelde Ocampos nog nooit onder Sampaoli. Wel zaten beiden in verschillende periodes bij Olympique Marseille en Sevilla. De buitenspeler wordt momenteel verhuurd door Sevilla aan Ajax. Ocampos kan zijn draai echter nog niet vinden in Amsterdam.

Dinsdag 4 oktober

'Borussia Dortmund ziet in Kudus alternatief voor Moukoko'

Mohammed Kudus staat in de belangstelling van Borussia Dortmund, zo schrijft BILD dinsdag. Momenteel heeft de club met Youssoufa Moukoko een toptalent in huis die als nummer tien en spits kan spelen en dat laatste geldt ook voor Kudus. De Duitsers willen het contract van Moukoko graag verlengen, maar dat proces verloopt nog niet voorspoedig. Mochten club en speler er niet uitkomen, dan wil Borussia Dortmund bij Ajax aankloppen voor Kudus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.