Genk laat Ajax-target El Khanouss niet gaan: 'Zwart op wit nee'

door BadembaBarrie 53

Bron Eleven Sports

Genk laat Ajax-target El Khanouss niet gaan: 'Zwart op wit nee'

door BadembaBarrie 53

Bron Eleven Sports

Laatst geüpdatet

Bilal El Khanouss lijkt voorlopig niet naar Ajax te komen. De middenvelder wordt al enige tijd aan de Amsterdammers gelinkt, maar zijn huidige club, KRC Genk, lijkt geenszins van plan hem te laten gaan. Potentieel geïnteresseerde clubs kunnen bij navraag een resoluut nee verwachten.

Genk wil El Khanouss het liefst nog anderhalf jaar in België houden. 'Dat is ook zo afgesproken', vertelt algemeen directeur Peter Croonen in de podcast van Eleven Sports.

Ajax zou niet de enige club zijn met interesse in het talent dat met Marokko mee mocht naar het WK. Ook onder meer Manchester City en Napoli zouden El Khanouss graag aan zich willen binden. Zeker City is vermogender dan Ajax en zou dus zomaar met een bod van meerdere tientallen miljoenen over de brug kunnen komen. Het antwoord van Croonen blijft echter onveranderd'. 'Vandaag zeg ik gewoon zwart op wit nee.'

El Khannouss reageert

El Khannouss zelf reageerde ook onlangs in de media, specifiek op de geruchten die hem aan een overstap naar Ajax linkten. 'Over intersse van Ajax gaan al vele jaren geruchten, maar het zijn dan ook geruchten', zei hij destijds. 'Het houdt me niet bezig, ik wil ook niet te ver vooruit kijken.' Voorlopig lijkt een overgang van de Marokkaanse middenvelder naar Ajax dus een lastig verhaal te worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.