El Khannouss reageert op geruchten: 'Over interesse van Ajax gaan al vele jaren geruchten'

door NielsOpdam 22

Bron Het Nieuwsblad

El Khannouss reageert op geruchten: 'Over interesse van Ajax gaan al vele jaren geruchten'

door NielsOpdam 22

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Bilal El Khannouss trekt zich niets aan van de geruchten over een eventuele transfer naar Ajax. Dat vertelt de Marokkaanse international in gesprek met Het Nieuwsblad. Eerder werd de speler van KRC Genk gelinkt aan een transfer naar de Amsterdamse club.

'Over de interesse van Ajax gaan al vele jaren geruchten, maar het zijn dan ook geruchten. Het houdt me niet bezig, ik wil ook niet te ver vooruitkijken', begint El Khannouss over de interesse van Ajax. 'Mijn volledige focus gaat naar RC Genk. Want zoals ik al zei: alles kan enorm snel veranderen. In stijgende maar ook in dalende lijn.'

Tijdens het afgelopen WK maakte de middenvelder deel uit van de Marokkaanse selectie, waarmee hij als vierde eindigde. Toen Marokko om de derde plaats speelde tegen Kroatië stond El Khannouss in de basisopstelling. Volgens de geruchten uit Marokko zou Ajax twintig miljoen euro over hebben voor El Khannouss. Ook het Nederlands-Marokkaanse medium Bladna maakte eerder melding van het nieuws.

'Ziyech en Hakimi spraken heel duidelijke woorden'

Tijdens het afgelopen WK in Qatar was El Khannouss een debutant in de selectie van Marokko. Naar eigen zeggen voelde hij zich als nieuwkomer snel op zijn gemak in de groep. 'Ik ben de ochtend na onze competitiezege op Anderlecht naar Qatar gereisd en werd er heel warm verwelkomd. Door de coach, sterspelers als Hakim Ziyech en Achraf Hakimi en kapitein Romain Saïss, die heel duidelijke woorden sprak: Iedereen is gelijk in deze groep, leeftijd doet er niet toe. Dat werd ook snel duidelijk aan tafel, waar iedereen met mekaar praatte en lachte.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.