Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in WK-ganger El Khannouss'

door Cristian de Jong 170

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in WK-ganger El Khannouss'

door Cristian de Jong 170

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 27 november

'Ajax geïnteresseerd in WK-ganger El Khannouss'

Ajax zou het vizier hebben gericht op Bilal El Khannouss. De aanvallende middenvelder van KRC Genk zit in de WK-selectie van Marokko en lijkt een rooskleurige toekomst voor zich te hebben. El Khannouss heeft met zijn goede spel in de Belgische competitie veel aandacht getrokken van clubs uit het buitenland, waaronder Ajax, zo meldt zijn vader tegenover Het Belang van Limburg. Debuteren in het Marokaans nationaal elftal deed El Khannouss nog niet, maar hij werd dus wel opgeroepen voor het WK in Qatar.

Woensdag 23 november

'Ziyech mag in januari vertrekken bij Chelsea'

Hakim Ziyech mag Chelsea in januari verlaten. Dat meldt journalist Hrach Khachatryan van het Engelse medium VBETNews. In de afgelopen zomer zou Ajax Ziyech al willen hebben overnemen van Chelsea, maar een transfer ging toen niet door. Mogelijk volgt er in de winterse transferperiode een nieuwe poging.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.