Fledderus verwacht Van Gelderen komende week: 'Hebben tijdje op Ajax moeten wachten'

door NielsOpdam 49

Bron FC Groningen

Fledderus verwacht Van Gelderen komende week: 'Hebben tijdje op Ajax moeten wachten'

door NielsOpdam 49

Bron FC Groningen

Laatst geüpdatet

FC Groningen hoopt dat Liam van Gelderen snel zijn handtekening zet onder een contract bij de Trots van het Noorden. Dat vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tijdens de afsluiting van het jubileumjaar van de club.

'We hebben de afgelopen week natuurlijk een paar spelers gehaald', begint Fledderus zijn verhaal op de supportersbijeenkomst. 'Nog niet iedereen is binnen, ik denk dat iedereen weet waar ik op doel. We hopen dat de komende week af te ronden. Liam van Gelderen gaat als het goed is een dezer dagen eindelijk een keer tekenen.'

De Groningers waren al akkoord met Van Gelderen. 'We hebben even een tijdje op Ajax moeten wachten. Dan gaat het vooral over juridische dingen en papierwerk, maar waarschijnlijk gaat dat wel goedkomen', vertelt de technisch directeur van FC Groningen.

'Ajax ontvangt 450.000 euro voor Van Gelderen'

De 21-jarige verdediger tekent een vierjarig contract in Groningen. Volgens De Telegraaf ontvangt Ajax een transfersom van 450.000 euro. Daarnaast hebben de Amsterdammers naar verluidt ook een doorverkooppercentage afgedwongen. Als Van Gelderen door FC Groningen wordt verkocht, dan moet de Trots van het Noorden twintig procent van het transferbedrag afstaan aan Ajax. Van Gelderen had nog een contract voor één seizoen bij Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties