'Fiorentina ziet in Schuurs mogelijke opvolger van Milenkovic'

door Bart Veenstra 94

Bron Gianluca Di Marzio

'Fiorentina ziet in Schuurs mogelijke opvolger van Milenkovic'

door Bart Veenstra 94

Bron Gianluca Di Marzio

Laatst geüpdatet

Fiorentina ziet in Perr Schuurs de mogelijke vervanger van Nikola Milenkovic. De Servische verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale en gezien zijn contract - dat afloopt in 2023 - lijkt een vertrek aanstaande. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio.

Zodoende is de club uit Florence op zoek naar een geschikte opvolger voor Milenkovic. Schuurs is één van de spelers die op het lijstje staat van de clubleiding van Fiorentina. De verdediger van Ajax zou ook in de belangstelling staan van Bologna.

Bij Ajax lijkt Schuurs in het komende seizoen wederom niet te hoeven rekenen op een basisplaats. Zijn grootste concurrent, Jurriën Timber, lijkt bij Ajax te blijven. Bovendien is de kans groot dat Timber zijn contract bij Ajax gaat verlengen. Ajax wil Schuurs echter nog niet laten gaan, zo was de laatste boodschap vanuit de club aan de verdediger.

'Schuurs wil en moet elke week spelen op zijn leeftijd'

Na afloop van het oefenduel met Red Bull Salzburg sprak Schuurs voor het laatst over zijn nabije toekomst. 'Ik wil en moet elke week spelen op deze leeftijd', zo vertelde hij tegenover Ziggo Sport. 'We zullen in de komende weken bekijken wat voor mij het best is en gesprekken voeren over wat Ajax wil. Ik heb met de trainer gesproken en het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan.'

De bookmaker ziet Ajax als de grote favoriet voor het oefenduel met Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt! Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.