'Everton biedt Bergwijn meer salaris; aanvaller lijkt voorkeur voor Ajax te hebben'

door Bart Veenstra 619

Bron De Telegraaf

'Everton biedt Bergwijn meer salaris; aanvaller lijkt voorkeur voor Ajax te hebben'

door Bart Veenstra 619

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Everton doet er alles aan Ajax voor de vierde keer naast Steven Bergwijn te laten grijpen, zo schrijft De Telegraaf dinsdagmiddag. De club uit Liverpool heeft Bergwijn een persoonlijk voorstel gedaan dat veel beter is dan het voorstel van Ajax, zo bevestigen bronnen rondom Everton aan de krant. Het gerucht dat Bergwijn door Tottenham Hotspur bij Everton is aangeboden, is niet waar volgens De Telegraaf.

Everton lijkt bovendien bereid om de door Tottenham Hotspur verlangde transfersom op tafel te leggen. Zodoende komt Bergwijn voor een dilemma te staan. De Oranje-international is al langer persoonlijk akkoord met Ajax, al slaagt de Amsterdamse club er nog niet in om een akkoord te bereiken met Tottenham Hotspur.

Ajax zou precies weten wat Tottenham Hotspur voor Bergwijn wil hebben en het is de vraagprijs al genaderd. Voor elk nieuw bod moet Ajax ook langs financieel directeur Susan Lendrink en de Raad van Commissarissen. Het lijkt voor nu dan ook wachten op een nieuw bod van Ajax.

Bergwijn staat volgens De Telegraaf ook hoog op de verlanglijst van Manchester United en Newcastle United. Wel heeft de aanvaller een voorkeur voor Ajax. Bij de Amsterdamse club speelt hij in de Champions League en met het oog op het WK in Qatar lijkt veel speeltijd belangrijk. 'Het geduld van de speler zal echter ook grenzen hebben', besluit de krant.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties