'Dortmund binnenkort om de tafel met Ajax over Álvarez'

door Gino Haverkamp 69

Bron Twitter

'Dortmund binnenkort om de tafel met Ajax over Álvarez'

door Gino Haverkamp 69

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Borussia Dortmund gaat binnenkort het gesprek met Ajax aan over een transfer van Edson Álvarez naar Amsterdam. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano op Twitter. Van een officieel bod is nog geen sprake volgens de Italiaan.

Romano schrijft dat een nieuwe ronde gesprekken volgende week gaan plaatsvinden. Dat zou dan nog intern plaatsvinden, om een openingsbod voor te bereiden. Borussia Dortmund heeft namelijk nog geen officiële bieding gedaan bij Ajax voor de Mexicaan. Romano verwacht dat beide clubs snel om de tafel gaan zitten.

Álvarez ziet een transfer wel zitten volgens Romano. Veel zegt de middenvelder annex verdediger niet over zijn toekomst, maar dat hij komende zomer een deurtje verderkijkt ontkent hij niet. Daar heeft hij ook nooit een geheim van gemaakt. Bij Borussia Dortmund wordt Álvarez wellicht de vervanger van Jude Bellingham, in wie Real Madrid geïnteresseerd is.

Bayern München haakt af

Naast Borussia Dortmund zou ook Bayern München interesse hebben in de Mexicaan. Die club wordt namelijk ook genoemd in de wandelgangen. Eerder deze week werd echter bekend dat de Duitse recordkampioen pas op de plaats maakt en geen bod gaat voorbereiden.

Denk jij dat Ajax de Eredivisie alsnog eindigt als nummer twee?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.