Deijl: 'Ze zullen een zware kluif aan ons hebben'

door Timo Suur 18

Bron ESPN

Deijl: 'Ze zullen een zware kluif aan ons hebben'

door Timo Suur 18

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Mats Deijl heeft vertrouwen in de wedstrijd tegen Ajax, zo laat hij blijken in gesprek met ESPN. De verdediger van Go Ahead Eagles is vastberaden om een goed resultaat neer te zetten in de eigen Adelaarshorst. Ajax en Go Ahead Eagles treffen elkaar zondag om 12.15 uur.

'Ze hoeven niet bang te zijn, maar we gaan het ze wel heel moeilijk maken', zo begint Deijl. De verdediger kan zich de wedstrijden van vorig seizoen nog goed herinneren. 'Dat hebben we vorig jaar gedaan en ook dit seizoen al meerdere wedstrijden in eigen huis tegen andere tegenstanders.'

Deijl laat het aan de Amsterdammers om te bepalen of ze bang moeten zijn tegen Go Ahead Eagles. 'Dat moeten ze zelf maar beslissen', zo zegt de verdediger, waarna hij wel zegt dat ze het Ajax heel moeilijk gaan maken in de Adelaarshorst. 'Ze zullen een zware kluif aan ons hebben', zo zegt Deijl vastbesloten.

Hake kijkt uit naar het duel met Ajax

Go Ahead Eagles-trainer Rene Hake kijkt uit naar het duel met Ajax. Hij heeft - ondanks het mindere seizoen van de Amsterdammers - nog altijd respect voor de kwaliteiten van de tegenstander. 'Er is daar ontzettend veel gebeurd dit seizoen, maar uiteindelijk moet je je aan de feiten houden. Ze hebben zeven wedstrijden achter elkaar gewonnen.' De oefenmeester ziet ook dat Ajax dit jaar kwetsbaar is. 'Dat is in bepaalde wedstrijden ook wel blootgelegd.' Deze zwakheden zijn blootgelegd door Feyenoord, maar Hake denkt alsnog dat er voordelen uit te halen zijn. 'Uiteindelijk zijn er wel bepaalde principes waar je voordelen uit kan halen. Wij moeten kijken of dat lukt', zo besluit de trainer.

Verwacht jij dat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles met 0-3 weet te winnen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.