AD verwacht één wijziging in de basisopstelling van Ajax

door Timo Suur 92

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht één wijziging in de basisopstelling van Ajax

door Timo Suur 92

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht één wijziging in de opstelling van Ajax ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen Feyenoord (2-3). De krant denkt dat Davy Klaassen in de basis start. Dit zou ten koste gaan van Kenneth Taylor.

Gerónimo Rulli zal het doel van de Amsterdammers verdedigen. Devyne Rensch is nog een vraagteken bij Ajax. Het Algemeen Dagblad denkt dat Jorge Sánchez daardoor zijn basisplaats behoudt. De achterste linie wordt gecomplementeerd door Jurriën Timber, Calvin Bassey en Owen Wijndal. Het is niet bekend of Rensch fit genoeg is voor een plek op de bank.

Op het middenveld neemt Klaassen de plek in van Taylor. Laatstgenoemde is dit seizoen vrijwel altijd zeker van een basisplaats, maar moet tegen Go Ahead Eagles genoegen nemen met een plek op de reservebank. Edson Álvarez en Steven Berghuis zullen hun basisplaats niet verliezen. Aanvoerder Dusan Tadić staat in de punt van de aanval, terwijl Mohammed Kudus en Steven Bergwijn de flanken zullen bezetten.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Rulli; Sánchez, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Klassen; Kudus, Bergwijn; Tadić

Verwacht jij dat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles met 0-3 weet te winnen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.