Dall en Douglas weer terug op De Toekomst: koopopties niet gelicht

door Bas Velzel 52

Bron AS

Dall en Douglas weer terug op De Toekomst: koopopties niet gelicht

door Bas Velzel 52

Bron AS

Laatst geüpdatet

Eskild Dall en Terrence Douglas zijn weer aanwezig op Sportpark De Toekomst tijdens de eerste veldtraining van Ajax. Beide spelers waren afgelopen seizoen verhuurd met een optie tot koop. Dat het duo weer op het veld staat betekent dat de koopopties niet door de clubs zijn gelicht.

De 19-jarige Dall werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Deense Aarhus GF. De Deen wist in zijn thuisland niet door te breken in de hoofdmacht van Aarhus. In totaal speelde hij drie minuten in het eerste elftal. Dall speelde wel twee wedstrijden bij het reserveteam en vijf wedstrijden bij de onder negentien van de club. Bij de laatstgenoemde wist hij twee keer te scoren.

Douglas bleef tijdens zijn verhuur wel op de Nederlandse velden. De twintigjarige linksachter werd door Ajax verhuurd aan FC Den Bosch. Douglas mocht in totaal 23 wedstrijden spelen voor the Blue White Dragons in de Keuken Kampioen Divisie. Hij wist één keer het net te vinden en werd één keer van het veld gestuurd met een rode kaart.

Mee naar De Lutte?

Of het duo volgend seizoen weer door Ajax wordt uitgeleend is nog niet bekend. Zowel Dall als Douglas behoren wel tot de selectie van de eerste trainingen op De Toekomst. Of het tweetal ook mee mag naar het trainingskamp in het Overijsselse De Lutte is nog niet zeker, die selectie moet door Alfred Schreuder nog bekend worden gemaakt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties