Brazilië geeft voorsprong uit handen in rode kaartenfestijn

door Melle Goekoop 161

Bron AS

Brazilië geeft voorsprong uit handen in rode kaartenfestijn

door Melle Goekoop 161

Bron AS

Laatst geüpdatet

Brazilië heeft met Ecuador gelijkgespeeld in de kwalificaties voor het WK in Qatar. De Goddelijke Kanaries stonden lang op voorsprong via een vroeg doelpunt van Casemiro, maar een kwartier voor tijd kwamen de Ecuadoranen via Felix Torres op gelijke hoogte. Opvallend in het duel waren de vele rode kaarten. Alexander Dominguez, Emerson verlieten met een rode prent het veld, maar het bijzonderste was dat Allison Becker tweemaal rood kreeg, maar deze ook tweemaal werd ingetrokken door de scheidsrechter.

FT | Ecuador - Brazilië (1-1)

Opstelling Ecuador:

Dominguez; Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Franco, Gruezo, Caicedo, Plata; Valencia, Estrada.

Opstelling Brazilië:

Allison; Emerson, Éder Militão, Thiago Silva, Alex Sandro; Fred, Coutinho, Casemiro; Raphinha, Matheus Cunha, Vini. Jr.

Doelpunten:

0-1 Casemiro (6')
1-1 Felix Torres (75')

Bijzonderheden:

- Verwacht jij dat Ecuador en Brazilië vanavond weten te scoren? Zet in en krijg 2,00 keer je inzet terug!
- Argentinië speelt in de komende nacht tegen Chili. Verwacht jij dat Lautaro Martínez of Paulo Dybala het net weet te vinden? Zet in en krijg 3,50 keer je inzet terug!

- Antony begint donderdagavond op de bank bij Brazilië, maar viel in 63e minuut in.
- De keeper van Ecuador, Dominguez, is in de vijftiende minuut met een rode kaart van het veld gestuurd na een onbesuisde tackle op Matheus Cunha.
- Emerson is eveneens met een rode kaart van het veld gestuurd in de twintigste minuut, nadat hij een tweede gele kaart kreeg.
- Allison Becker kreeg in de 95e minuut een tweede gele kaart, waardoor hij ook van het veld moest met een rode kaart. Dit werd echter teruggedraaid en de doelman van Liverpool kon blijven staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.