Bookmaker ziet Ajax als overduidelijke favoriet voor heenduel met Benfica (Ad)

door Bart Veenstra 22

Bron AS

Bookmaker ziet Ajax als overduidelijke favoriet voor heenduel met Benfica (Ad)

door Bart Veenstra 22

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax geldt bij de bookmaker als de overduidelijke favoriet voor de heenwedstrijd tegen Benfica. Beide ploegen treffen elkaar woensdagavond in het Estádio Da Luz in Lissabon en als we de moeten geloven is de kans groot dat Ajax gaat winnen.

Heel makkelijk zal het echter niet worden voor Ajax om in Portugal te winnen en daarom is de quotering ook iets hoger dan bij een gemiddelde wedstrijd van Ajax in de Eredivisie. Denk jij dat Ajax woensdag wint van Benfica? Zet dan in en !

De kans dat Benfica woensdagavond van Ajax wint, is volgens de bookmaker beduidend lager. Een zege van de Portugese topclub zou je kunnen opleveren. Voor een gelijkspel staat

Scoort Haller wederom in de Champions League?

Met tien doelpunt is Haller op dit moment - samen met Bayern München-spits Robert Lewandowski - de topscorer van de Champions League. De kans is dan ook aanwezig dat Haller ook tegen Benfica het net weet te vinden. Denk jij dat Haller gaat scoren? Zet dan in en ontvang . Verwacht je dat de spits zelfs het openingsdoelpunt maakt? Zet dan daar op in en als Haller Ajax op 0-1 brengt!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.