Bookmaker verwacht dat Ajax tegen Sparta het net vaker gaat vinden (ad)

door Bart Veenstra 10

Bron AS

Bookmaker verwacht dat Ajax tegen Sparta het net vaker gaat vinden (ad)

door Bart Veenstra 10

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax kwam tegen Union Berlin tot geen enkel schot op doel - laat staan dat de ploeg wist te scoren - maar de bookmaker verwacht dat dat tegen Sparta Rotterdam anders zal zijn. De Amsterdammers zijn overduidelijk de favoriet tegen de nummer zes van de Eredivisie en het lijkt zelfs niet uitgesloten dat Ajax meerdere doelpunten zal maken.

Voor een overwinning van Ajax tegen Sparta Rotterdam staat . De favorietenrol voor Ajax in de Johan Cruijff ArenA is dan ook duidelijk. Voor een gelijkspel kun je 7,00 keer je inzet terugkrijgen, terwijl voor een zege van Sparta Rotterdam een odd van 12,00 staat.

De bookmaker verwacht niet per se een hele kleine zege voor Ajax. Eerder dit seizoen won Ajax met 0-1 op Het Kasteel. Voor een zege met dezelfde score wacht nu . De bookmaker heeft vertrouwen in het elftal van John Heitinga, ook in de mogelijkheid dat Ajax meerdere doelpunten zal gaan maken. Denk jij dat Ajax minstens drie doelpunten weet te maken? Zet dan in en je inzet terug als Ajax er drie weet te scoren.

Wie gaat er scoren namens Ajax?

De vraag is dan wel: wie gaan er scoren namens Ajax? De meest voor de hand liggende optie is Brian Brobbey. Voor een goal van de spits wacht . Denk jij echter zeker te weten dat Mohammed Kudus weer gaat scoren? Dan staat daar tegenover.

Denk jij dat Ajax minimaal drie keer scoort tegen Sparta?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.