Boerhout beleeft terugval in herstel en staat nog enkele weken langs de kant

door Wessel Kroon 18

Bron Ajax Showtime

Boerhout beleeft terugval in herstel en staat nog enkele weken langs de kant

door Wessel Kroon 18

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Yoram Boerhout heeft een terugval gehad in zijn herstel. De achttienjarige spits maakte op 23 december 2023 zijn rentree voor Jong Ajax in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven , maar staat nu opnieuw langs de kant. De verwachting is dat zijn herstel nog enkele weken duurt.

De in Lelystad geboren aanvaller kwam in 2021 over van SC Heerenveen en speelde tot nu toe vooral in Ajax O18. Vorig seizoen maakte hij indruk bij die ploeg door negentien doelpunten te maken. Dit seizoen maakt Boerhout voor het eerst deel uit van de selectie van Jong Ajax, maar door blessureleed is de spits pas één keer in actie gekomen.

De terugkeer van Boerhout is momenteel zeer gewenst bij Jong Ajax. De ploeg van trainer Dave Vos heeft namelijk geen echte spits. De afgelopen wedstrijden wordt die positie vaak ingevuld door David Kalokoh of Jaydon Banel, maar zij zijn eigenlijk buitenspelers.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.