Begint Ajax met een zege op Go Ahead Eagles aan het tweede blok van het seizoen? (Ad)

door Ajax Showtime 19

Begint Ajax met een zege op Go Ahead Eagles aan het tweede blok van het seizoen? (Ad)

door Ajax Showtime 19

Laatst geüpdatet

De interlandperiode zit erop en dus kan de blik weer op Ajax. De Amsterdammers beginnen zaterdagavond aan het tweede blok van het seizoen. Go Ahead Eagles komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en hoewel Ajax vorig seizoen niet wist te winnen, telt niets anders dan de overwinning. Volgens moet dit geen enkel probleem vormen.

Een overwinning voor Ajax levert je immers op. Het is de ‘gok’ niet waard. Echter zijn er meer combinaties mogelijk om Ajax in te laten winnen. Staan de Amsterdammers bij rust bijvoorbeeld al voor en winnen ze het duel uiteindelijk ook, dan . Wil je nog iets hoger gaan zitten, dan kun je inzetten op de drie punten voor Ajax zonder een tegendoelpunt voor Alfred Schreuder en de zijnen. Het levert je op. Wint Ajax en scoren beide teams? Dan kun je .

Ben je iets minder zeker van een overtuigende prestatie, dan kun je de opbouw ook ietwat aanpassen. Staat het bij rust nog gelijk, maar wint Ajax uiteindelijk alsnog? Dan stijgt de quotering flink: . Er zijn ook enkele algemene weddenschappen mogelijk. Hierbij is het niet van belang wie er wint. Weten Ajax en Go Ahead Eagles simpelweg allebei het net te vinden? Dan gaat . Weten niet allebei de teams te scoren, dan . Verder kan er nagedacht worden over het aantal goals dat in totaal wordt gemaakt. Zijn dit er minder dan 2,5? Dan geldt . Vallen er meer dan 2,5? Dan krijg je slechts .

Tot slot richten we onze blik op de mogelijke doelpuntenmakers van zaterdag. Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn volgens de bookies de favorieten om doel te treffen. Een doelpunt van één van de Ajacieden op een onbepaald moment . Scoort Brobbey of Bergwijn de eerste of laatste treffer van het duel? Dan kun je terug verwachten. We sluiten af met Mohammed Kudus, die hierna aansluit in de rij. Een goal op een onbepaald moment levert je op en de eerste of laatste goal van het duel .

Bekijk hier de tips van Sportbookies!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.