Bassey komt ongelukkig terecht en moet uitwedstrijd in Emmen vroegtijdig staken

door NielsOpdam 12

Bron AS

Bassey komt ongelukkig terecht en moet uitwedstrijd in Emmen vroegtijdig staken

door NielsOpdam 12

Bron AS

Laatst geüpdatet

Calvin Bassey heeft het uitduel met FC Emmen vroegtijdig moeten afbreken. De Ajax-verdediger raakte in de eerste helft geblesseerd, ging nog even door, maar werd in de rust vervangen door Daley Blind. Hoe ernstig de blessure van Bassey is, is nog niet bekend.

Na 41 minuten spelen ging de centrale verdediger op het veld zitten. Vlak daarvoor ging Bassey de lucht in, maar hij viel en kwam ongelukkig terecht. De Ajacied ging nog even door, maar kon eigenlijk niet meer verder en ging op de grond zitten. Bassey werd daar behandeld door de medische staf van Ajax en speelde uiteindelijk de eerste helft uit.

In de rust bleef de Ajax-verdediger achter in de kleedkamer. Hij werd in het hart van de verdediging vervangen door Blind. Bassey hoeft zich komende week niet te melden voor het wereldkampioenschap voetbal. De Ajacied komt uit voor het nationale elftal van Nigeria, maar dat land is niet gekwalificeerd voor het aankomende WK.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.